Informatie


Copyright

Met uitzondering van teksten waarvan ik heb aangegeven dat ik ze van een andere website heb overgenomen (met toestemming uiteraart), zit er geen copyright op de op deze website gepubliceerde teksten, je mag de inhoud dus kopieëren volgens de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie.

Dit betekent in het kort dat je de teksten van deze website mag kopieëren, veranderen, aanpassen en verspreiden voor eigen gebruik. Dit geld dus niet voor de teksten die ik van andere website's heb overgenomen. Ik heb toestemming gevraagd om die teksten op deze website te plaatsen, indien u die teksten ook wilt gebruiken, richt u zich dan tot de schrijvers en scrhijfsters van de betreffende website.

De overige teksten op deze website mag je dus overnemen, dat mag voor iets niet-commercieëls maar ook voor iets commercieëls zijn.
De enige voorwaarde die eraan verbonden is, is dat het uiteindelijke product een vergelijkbare Copyright-Left licencie heeft als het orginele werk en dat je verwijst naar het orginele werk.
Je kan de meer uitgebreide condities nalezen op de Creative Commons website:

Banners

Wanneer je teksten gecopiëerd hebt van deze website kan je naar deze site verwijzen met een eenvoudige tekstlink.
Bijvoorbeeld:  Tekst: www.Godin-Baduhenna.nl
                         of www.Godin-Boudunnea.nl
of: Tekst deels overgenomen van www.Godin-Baduhenna.nl
                         of www.Godin-Boudunnea.nl

Wanneer je het leuk vindt kan je ook een banner op je website plaatsen.
Je vindt hier enkele banners die je zou kunnen gebruiken.


Martin Roek

Copyright-Left © 2012 - Godinnen.info